تعريف:

S.C.G نوعي سيستمِ کنسرسيوم سازِ کارشناسي ، مشاوره ، اجرا و مديريتِ شبکه اي غير متمرکز و غير مقيد به مکان و زمان و امکاناتِ ثابت مي باشد.

اين سيستم با بهره گيري از خرد جمعي و بر اساس ضوابط يک سيستم مديريت اجرائي بنام "سيستم مديريت تابع (.F.M.S)" ، تا حد امکان ، تبادلِ توانائي ها و رفع نيازهاي "تعداد محدودي" از شخصيت هائي را امکان پذير ميسازد که از يکديگر شناخت نسبي لازم را دارند (مستقيم يا با واسطه) و تفکر و اعتقادات آنها تا حد لازم مشترک ميباشد.

در سيستم .S.C.G ، هريک از شخصيت هاي علمي تخصصيِ مرتبط داراي جايگاه ها و مشاغل اجتماعي مستقلي مي باشند و معتقدند و ميخواهند که با تاکيد بر حفظ استقلال و آرامش فضاي شخصي شان ، در فضايي دوستانه و متکي بر اعتماد و احترام متقابل ، با رعايت " قوانين کشورها و اعتقادات اخلاقي وعرفي شهروندان" آنها ، از طريق تبادل توانائي ها و رفع نيازهاي شان با اشخاص مستقل ديگري که با آنها هم عقيده هستند ارتباط و همکاري داشته باشند؛ مشروط بر آنکه ، براي انجام همکاري و ارتباط ، از جبر وابسته شدن و يا وابسته بودن به "شخصيت هاي حقوقي و يا سيستم هاي مشابهي که فقط محدود و مقيد به موضوع ، مکان، زمان و درآمدهاي مالي هستند" آزاد باشند.

نحوه ارتباط اعضاء گروه شخصيت هاي علمي تخصصي مرتبط در سيستم S.C.G

چنانچه براي تبادل توانايي ها و رفع نيازها ، ارتباط مستقيمي بين اعضاي S.C.G نباشد يا ضرورت ايجاب کند ، هسته مرتبط کننده ای (Correlating Core) - که اعضای آن داراي مشخصات تعريف شده اي مي باشند - اين ارتباط را بر اساس يک سيستم مديريت ماتريسي بنام " سيستم مديريت تابع (F.M.S) " برقرار خواهد کرد.

( توضيح نحوه عملکرد هسته مرتبط کننده : در صفحه ء درباره سيستم F.M.S )

مشخصات اعضاء "هسته مرتبط کننده" شخصيت هاي علمي تخصصي مرتبط در سيستم S.C.G

"در بعد اجتماعي " هريک از آنها در سه راستاي " تحصيلي ، تخصصي و جايگاه هاي اجتماعي " در حد ضرورت ، "صلاحيت" برقرار نمودن ارتباط و انجام همکاري با شخصيت ها و متخصصاني را داشته باشند که در تعيين استراتژي هاي نوين علمي در راستاي مديريت ، مسائل اقتصادي ، بازرگاني ، تکنولوژي هاي جديد ، تحقيقات فني و مهندسي و صنايع مختلف نقش هاي ويژه و موثري را ايفا مي نمايند و دانش ها ، تجربيات و انديشه هاي برتري را دارا مي باشند .

در بعد خصوصيات فردي و کيفيت حضور در هسته ، هرعضو هسته مرتبط کننده بايد فردي مثبت انديش و جمع گرا باشد و هدف اصلي اش از مرتبط نمودنِ ساير شخصيت ها جهت تبادل توانائي ها و رفع نيازهايشان ، فقط کسب درآمدهاي مالي براي شخص خودش در همان مورد بخصوص نباشد ؛ بلکه اعتقاد راسخ داشته باشد که حضورش در هسته و عملکرد هايش در سيستم مديريت تابع (F.M.S ) فرصتِ با ارزشي است براي بدست آوردن دوستان مشترکي که در جايگاه هاي اجتماعي گوناگون وسرزمين ها و نقاط مختلف حضور دارند و روز به روز قديمي تر و ارزشمند تر ميشوند؛ هم براي زندگي و هم براي بيزنس هاي آينده .

در بعد درون گروهي ، اعضاء هسته بايد شناخت و اطمينان لازم نسبت به همديگر را داشته و پيوندها و همسوئي فکري و فصل مشترک هاي مستحکم و احترام متقابل بين آنها برقرار باشد و در بستر زمان به درصد وجود اين فاکتورها در ميان خودشان آگاه و نسبت به "سيستم سيستو" و اهداف آن هم عقيده شده باشند.

نخستين اعضاء هسته مرتبط کننده در سيستم S.C.G

نخستين افراد تشکيل دهنده هسته مرتبط کننده ، اعضاء گروه مهندسان سلوکي (S.E.G) مي باشند .
اين افراد ، پس از موفقيت هاي استثنائي و تجربياتي که طي سالهاي 1370 تا 1381 در کمپاني فاميلي صنعتي صانع کسب نمودند ، از سال 1381 بر اساس برنامه اي مدون تلاش نموده اند تا حدي که برايشان امکان پذير باشد ، مشخصات تعريف شده براي اعضاء هسته مرتبط کننده را کسب ، و شرايط تشکيلِ گروه شخصيت هاي علمي تخصصي مرتبط سيستو (S.C.G) را فراهم سازند.

توضيح:

صنعتي صانع ، اولين سازنده (1371) و نخستين صادر کننده (1381) ماشين هاي هيدروليک پنوماتيک دريل واگن (Crawler Drill) از طريق انتقال تکنولوژي از شرکت اطلس کوپکو سوئد و آلمان و نخستين توليدکننده پتک هاي الکترو پنوماتيک در ايران.

توضيح در مورد اولين اعضای هسته مرتبط کننده و شرکت صنعتی صانع در سايت www.seg5.com

تداوم و گسترش هسته مرتبط کننده در سيستم S.C.G

به منظور تداوم ، گسترش و ارتقاء کيفي و کمي هسته مرتبط کننده ، اعضاي آن تلاش خواهند نمود افرادي که مشخصات ذکر شده در بالا را دارا باشند ، به همراهي و عضويت در هسته مرتبط کننده دعوت نمايند .

بالاي صفحه   |   صفحه نخست